Yaşam

Nez, köşkte dans ettiği için kendisine hakaret eden Mehtap Yılmaz’a dava açtı

İnci Taneleri dizisinde trend haline gelen Dilber’in köşk dansına kayıtsız kalamayan şarkıcı Nez de “Son noktayı koyalım” diyerek dans etti. Günlerdir köşklerin söylendiği gibi güzel yerler olmadığını söyleyen Mehtap Yılmaz, Nez’in dansına tepkisiz kalamadı ve ikili arasında gerginlik çıktı.

“PAVYONDA ESKİ AMCALARLA OYNAYIN, SİZİ TACİZ EDERLER”

Son yıllarda tartışmalı dansları ve yorumlarıyla adından söz ettiren Nez, dekolteli elbisesiyle Dilber’in pavyon dansını elinde kaşıkla gerçekleştirdi. Performansıyla dikkat çeken şarkıcı, videosunu “Son noktayı koyalım” notuyla TikTok hesabından yayınladı. “Aramızda Kalmasın” programına konuk olan Mehtap Yılmaz, köşk danslarını eleştirenleri “Keskinleşti” diyen Nez’i sitem ederek, “Zihin tutulması. Sanırım oksijen beyninize gitmiyor. Aklınız” dedi. çalışmıyor. Çok merak ediyorsan git bir ay ders çalış. Sana alkol de verirler. Yaşlı amcalarla tanışırsın.” Dışarı çıkın ve birbirinizle oynayın. O halde bırakın o yaşlı amcalar her yerinize dokunarak sizi taciz etsinler. Masalara oturun. Yazık, sizin gibi insanlarla aynı katta nefes almaktan utanıyorum. Nereye gittik? Eline bir kaşık aldı… Onlara birlik vermeyin. Kızlarınızı koruyun, uyumak zorunda kalacaklar. Onların yeri yok. Pavyonlarda cinayete giden kadınlardan bahsediyoruz. Jartiyerleriniz ve kaşıklarınızla hiçbir ilgisi yok. Oradaki kızların sadece dans ettiğini sanıyorsunuz ama vücutları kesiklerle kaplı. Bunu güzelleştirmeyin, övmeyin, teşvik etmeyin. Yazıklar olsun sana. Lanet olsun sana. Kadın bedeninin baş harf olduğu günlerde neler yaptınız ‘Bakın’ dedi.

DAVA AÇTI

Mehtap Yılmaz’ın sözlerine sessiz kalamayan Nez, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hukuki yola başvuracağını belirterek, “Hakaret davası açıyorum. Bakalım böyle bir amaç edinip hakaret etmek kolay mı?” “

Alakalı haberler

karakocanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu