İş

SolarWinds, Lizbon’da EMEA ortakları zirvesine ev sahipliği yapacak

CORK, İrlanda – Küresel BT yönetim yazılımı sağlayıcısı SolarWinds (NYSE:SWI), 2024 EMEA Ortaklar Zirvesi’ne 19-23 Şubat tarihleri ​​arasında Lizbon, Portekiz’de ev sahipliği yapacağını duyurdu. Tepe, ürün stratejisi, inovasyon ve büyüme ivmesini tartışmak üzere Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki iş ortaklarını bir araya getirmeyi hedefliyor.

Şirketin çeşitli kıtalardaki Transform Partner Summit serisinin bir parçası olan etkinlik, katılımcılara SolarWinds yöneticileri ve sektördeki meslektaşlarıyla ağ kurma fırsatı sunacak. SolarWinds topluluğu içindeki başarıları kutlamak için bir ortak ödül töreni de düzenlenecek.

Zirve sırasında SolarWinds, 2022’de başlatılan Transform Partner Programına dayanan yeni iş ortağı girişimlerini, programlarını ve teşviklerini duyuracak. Bu geliştirmeler, iş ortakları için yeni gelir fırsatları yaratmak, hedeflere ulaşmada daha fazla esneklik sağlamak ve Veritabanı ve ITSM ürünleri.

Açılış sunumları, Lider ve CEO Sudhakar Ramakrishna da dahil olmak üzere SolarWinds liderliği tarafından gerçekleştirilecek ve 2024’te kanal işinin büyümesine yönelik stratejileri kapsayacak. Şirket ayrıca performansı artırmayı ve çeşitli ortamlarda düzeltme süresini kısaltmayı amaçlayan Hibrit Bulut Gözlemlenebilirlik çözümünü de vurgulayacak. .

Zirve hem yüz yüze hem de sanal katılımcılara ev sahipliği yapacak ve yönetici genel kurul oturumu 20 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Oturumun ardından, şahsen katılımcılar SolarWinds çözümleriyle işbirliğini ve büyümeyi geliştirmeye odaklanan ara oturumlara katılabilecek.

SolarWinds, müşteri başarısını ve organizasyonel dönüşümü artırmada kanal ortaklarının önemini vurgulamaya devam ediyor. Zirve, iş ortaklarının SolarWinds’in ürün ve kanal stratejileri ve bunların şirketin büyüme gidişatına nasıl daha iyi uyum sağlayabilecekleri hakkında bilgi edinmeleri için bir platform görevi görüyor.

Bu duyuru SolarWinds’in basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

ceylanpinarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu