İş

İş dünyasından kabine değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı ve iki bakan dışında tüm üyelerin değiştiği yeni kabine için iş dünyası beklentilerini açıkladı. Önceliğin ekonomi ve üretim hayatındaki sorunların çözülmesi olduğuna dikkat çeken iş dünyası temsilcileri, yeni kabineye başarılar diledi.

TİSK: Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

Türkiye Patron Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yürütme Konseyi Başkanı Özgür Burak Akkol, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi münasebetiyle yayınladığı mesajda, ülke ve çalışma hayatı için bugüne kadar yapılan çalışmalara yenilerinin eklenmesi gerektiğini belirterek, “Biz ülke olarak hep birlikte üretmemiz ve her zamankinden daha çok çalışmamız gereken bir dönemdeyiz.Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları işçi, işveren, kamu yararı ve kamu yararı ekseninde tüm paydaşlarla işbirliği içinde yürüttük. sosyal diyalog Önümüzdeki dönemde de ülkemiz ve çalışma hayatımız için birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Türkiye Patron Sendikaları Konfederasyonu olarak kurulduğumuz günden bu yana,
Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Türkiye’nin yeni yüzyılında da aynı şekilde.
Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ülkemiz ve çalışma hayatımız en iyisidir.
noktaya getirmek için her türlü katkıyı yapmaya devam edeceğiz.

İSO: Öncelik ekonomi ve üretimdeki sorunları çözmek olmalı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklandığını ve yeni bir hareket döneminin başladığını belirten İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kaybedecek vaktimiz olmadığı gerçeğinden yola çıkarak inanıyorum ki; ülkemizin ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin önceliği ekonomimizdeki ve üretim hayatımızdaki sorunların çözümü olmalıdır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerini tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Görevlerini devreden bakanlarımıza ülkemize yaptıkları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Yeni bir motivasyon kaynağı olacak”

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, yeni kabinenin ülkemize özel sektörün beklentilerinin ötesinde yeni vizyon ve marka değerleri kazandıracağını, 20 yılın ötesinde önümüzdeki 100 yılı inşa edeceğini twitter hesabından paylaştı. . Avdagiç, “İş dünyamız için yeni bir heyecan ve motivasyon kaynağı olacak. İş dünyası olarak yakından çalıştığımız Ticaret, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlarımızla yeni dönemde daha verimli çalışacağımıza inanıyoruz. İstanbul Ticaret Odası olarak ekonomi yönetimine gereken katkıyı sağlayacağız” dedi.

karakopru-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu