İş

CrowdStrike, Birleşik Krallık’taki varlığını genişletmek için Ignition Technology ile iş birliği yapıyor

LONDRA – Yapay zeka odaklı siber güvenlik alanında dünya lideri olan CrowdStrike (NASDAQ: CRWD), İngiltere pazarındaki varlığını güçlendirmek için stratejik bir hamleyle Ignition Technology ile yeni bir yan kuruluş kurduğunu duyurdu. İşbirliği, CrowdStrike’ın Falcon XDR platformunun, Ignition’ın kapsamlı test sağlayıcıları ağı aracılığıyla Birleşik Krallık genelinde dağıtımını artıracak.

Ortaklık, Ignition Technology’nin SaaS siber güvenliğindeki uzmanlığından yararlanıyor ve Birleşik Krallık’taki işletmeler arasında çağdaş siber güvenlik çözümlerine yönelik artan talebi karşılamak için oluşturulmuş pazara açılma stratejisini güçlendiriyor. Ignition Technology, Falcon platformunu portföyüne entegre ederek, müşterilerine ve iş ortaklarına, ihlalleri önlemek üzere tasarlanmış sektörün önde gelen güvenlik platformuna erişim olanağı sunarak yeni pazar fırsatları yaratmayı ve satışları hızlandırmayı hedefliyor.

CrowdStrike İşletme Müdürü Daniel Bernard, iş ortaklarının ihlalleri durdurma misyonlarının önemini vurguladı ve Ignition Technology’nin ileri teknolojiye ve etkili pazar stratejilerine yönelik kanıtlanmış bağlılığına olan güvenini dile getirdi. Bu işbirliğinin, CrowdStrike’ın Birleşik Krallık’taki ortaklarına, işlerini büyütmek için gerekli bilgi, hizmet ve teknik uzmanlığı sunması bekleniyor.

Ignition Technology CEO’su Peter Ledger, iştirakin değerinin altını çizerek bunu pazara üstün bulut ve SaaS siber güvenlik çözümleri sunma misyonunun bir kanıtı olarak gördüğünü belirtti. Falcon platformunun eklenmesinin, iş ortaklarının, müşterilerinin maliyet birleştirme ve güvenlik çözümlerini basitleştirme konusundaki en büyük zorluklarını sınırlamadan ödün vermeden çözmelerine olanak sağlaması bekleniyor.

CrowdStrike kısa süre önce AWS Marketplace satışlarında 1 milyar doları aşan ilk bulut tabanlı siber güvenlik bağımsız yazılım satıcısı (ISV) olarak bir dönüm noktasına ulaştı. Şirket ayrıca Optiv’in Falcon platformunun satışının 1 milyar doları aştığını da belirtti. Ignition Technology ile yapılan bu stratejik ortaklık, CrowdStrike’ın Birleşik Krallık’taki ortaklarının bu başarılardan yararlanmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

Bu makaledeki bilgiler basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

habertarakli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu