Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kıyı dolgu alanındaki hasar gören duvarları onardı

Tekirdağ Büyükşehir BelediyesiSüleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanında bulunan Tekirağaç Cafe çevresinde duvar düzenlemesi kapsamında hasarlı alanlarda onarımlar yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir, kıyı setindeki hasarlı duvarları onardı. Çalışmalar kapsamında çöken alanda 45 metre traverten kaplama ve 12 metrekare taş tamiratı yapıldı. TekirdağBüyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çalışmaları tamamlanan alan, vatandaşların hizmetine açıldı.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şunları söyledi:

“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana altyapıdan üstyapıya, kültür-sanattan kent estetiğine birçok projeyi hayata geçirdik. Bu kapsamda Tekirağaç Cafe civarındaki hasarlı duvarlarda onarım çalışmalarımızı tamamladık. vatandaşlarımızın sevdikleriyle daha keyifli vakit geçirebilmesi için Süleymanpaşa ilçemiz kıyı dolgu alanında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan çalışmalar kapsamında 45 metre traverten kaldırım ve 12 metrekare Yıkılan alandaki taşlar onarıldı.Onların ihtiyaçları doğrultusunda yürüttüğümüz proje ve çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

Kaynak: ANKA / Hayat

kecioren-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu