Haber

Sakarya’da ev sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde… 150 konut satışta

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş. ile attı. Kentte güçlü yapıların inşa edilmesi, düzenli konut alanlarının oluşturulması ve konut arzının çözülmesi amacıyla Önder Ekrem Yüce’nin talimatıyla kurulan ve meclis onayıyla hayata geçirilen projede ilk adım atılıyor. sorun.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların merakla beklediği detayları açıklayan Lider Ekrem Ulu, Eylül Olağan Meclis Toplantısı’nda müjdeyi verdi. KONUT A.Ş’nin ilk konut projesinin Korucuk Park civarında başlayacağını ve 240 konuttan oluşacağını belirtti. Büyük, Sakarya’da düzenli ve depreme dayanıklı yaşam alanları inşa ederek dönüşüm için güçlü bir adım attıklarını vurguladı.

%25 PEŞİN, 120 AY VADE, İNDİRİM

Önder Aziz ayrıca bu konutlardan 150 adedinin yakın zamanda uygun şartlarda satışa sunulacağının müjdesini vererek, yüzde 25 peşinat, 120 ay vade, 4 taksit, peşin ödemede indirim gibi fırsatların sunulacağını söyledi. 240 konutun yarısının brüt 110 metrekare 2+1, diğer yarısının ise brüt 140 metrekare 3+1 olarak inşa edileceği belirtildi. .

Çalışmanın detaylarını anlatan Önder Şanlı, “Şanslıysak ilk projemize başlıyoruz. Korucuk’ta 240 konut yapacağız. Bunlardan 150 tanesini hızla satışa hazırlayıp 90 tanesini maliyet açısından değerlendireceğiz. Konutlarımızın yarısı 3+1, yarısı 2+1 olacak. Brüt 140 ve 110 metrekare şeklinde olacaklar. TOKİ mantığıyla ilerleyeceğiz. İlk düşüncemize göre yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade, 4 orta taksit ve götürü ödemelerde indirim gibi fırsatlar sunacağız. Bu, ev sahibi olmayı düşünen tüm vatandaşlarımız için değerli bir fırsat olacak. Talebe göre satış yapacağız. Talebin fazla olması durumunda noter huzurunda kura çekerek hak sahiplerini belirleyeceğiz. “Belirleyeceğimiz tarihlerde ön kayıtlarımız başlayacak” dedi.

Yüce, Sakarya’da sistemli ve depreme dayanıklı konut alanlarının inşası için örnek bir çalışma yürüttüklerini kaydederek, şöyle konuştu: “İnşaat alanında çalışan arkadaşlarımız var ve onların fikirlerini alıyoruz. Sistemin son aşamasına geldik. Günü belirleyip erkenden satış yapacağız. Bu proje bir başlangıç ​​olacak ve artarak devam edecek. Sakarya’daki konut arzına çözüm olmak istiyoruz. Ayrıca bu adım kentsel dönüşüm açısından da önemli bir örnek olacak. “Sistematik yerleşim alanlarında depreme dayanıklı yerleşim alanları yaratarak Sakarya’nın geleceğini güvence altına almak arzumuzdur.”

kelkitajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu