Haber

Kocasinan Belediyesi Ahievran İlçesi Sosyal Tesis İnşaatını Tamamladı

Kocasinan Belediyesi’nin Ahievran İlçesi’nde yaptırdığı 3 mahalleye hizmet verecek sosyal tesis için geri sayım başladı. İç döşeme çalışmalarının ardından hizmete girecek tesiste inceleme yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların beklentilerini karşılayacak proje ve hizmetler ürettiklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm alanlarından Ahievran Mahallesi’ndeki tesisin çalışmalarını denetleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan ve Kayseri için hız kesmeden çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini belirtti. Kayseri halkına daha iyi hizmet verebilmek için spordan sanata, kültürden eğitime her alanda hizmet veren yaşam alanları inşa ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, sosyal belediyeciliği ön plana çıkaracak önemli projelere imza attıklarını belirtti. ; “Ahievran Mahallesi’ndeki tesisimizin ve spor merkezimizin inşaatı tamamlandı. Şu anda iç tefriş işleri devam ediyor. Spor Ekipman ve diğer ekipmanlar bu hafta içinde tamamlanarak gençlerimizin ve yetişkinlerimizin spor yapabileceği bir mekan hizmete açılacak. Elbette Kocasinan’da yaşayan hemşerilerimizin hem sosyal yaşam alanları hem de çevre koşulları açısından daha güzel bir Kocasinan’da yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Gençlerimizin güzel yerlerde spor yapabilmeleri, daha donanımlı yetişmeleri için özellikle çalışıyoruz. Spora büyük önem veriyor, gençlerimizin hayatlarına renk katacak farklı mekanlar inşa ediyoruz. Bu mimarın yaptığı bu tesisin açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Kocasinan, Yavuzselim ve Ahievran Mahallelerine hizmet verecek olan tesisimiz gençlerimizin, kadınlarımızın ve yetişkinlerimizin verimli ve keyifli vakit geçirip spor yapabilecekleri bir yer olacaktır. 3 mahalleye hizmet verecek tesisimizin hayırlı olmasını dileriz. Hem fiziki mekanlarda hem de sosyal aktivitelerle vatandaşlarımızı hizmetlerimizle buluşturuyoruz. “Kocasinan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik adına daha iyi hizmet verebilmek adına tesislerimizi birer birer inşa ediyor ve tamamlıyoruz” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, herkesin daha mutlu ve huzurlu yaşayabileceği bir Kocasinan’ı inşa etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu