Haber

Simay Atlı kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Simay Atlı Öldü mü Neden Öldü?

Geçtiğimiz ay Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Simay Atlı, gündemin öne çıkan ismi oldu. Genç yarışmacıdan acı haber geldi. “Sen de mi Brutus?” Dizisiyle ilgili soruyla sosyal medyada gündem yaratan Simay Atlı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki Simay Atlı kimdir, kaç yaşında? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı öldü, neden öldü?

Detaylar içeriğimizde…

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasında yarışan Simay Atlı, gündemin adından söz ettirdi.

“Sen de mi Brutus?” Dizisinin sorusuyla sosyal medyada gündem oluşturan genç yarışmacı, sempatik tavırlarıyla da hafızalara kazındı.

Gündemde adı geçen Simay Atlı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Haberlerde genç yarışmacının adını görenler arama motorlarına yöneldi.

Simay Atlı kimdir?

Simay Atlı 21 yaşındaydı. Amacının gelecekte gerçek bir psikolog ve politikacı olmak olduğunu söyledi. Yarışmanın ilk bölümünde kendini tanıtırken okuduğu üniversitenin adını karıştıran genç yarışmacı, İstanbul Altınbaş Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisiydi.

İstanbul Altınbaş Üniversitesi’nde devamsızlık nedeniyle sınıfta kaldığını belirten Atlı, bu yıl da kalmamak için okulun yarıyıl dondurulduğunu söyledi.

Süvari ödülü kazanırsa babasının kredi kartı borcunu kapatacağını söyledi.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Simay Atlı Öldü mü Neden Öldü?

Simay Atlı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan Penta Park Kompleksi’nde oturuyordu. Annesiyle birlikte enkaz altında kalan genç yarışmacıdan acı haber geldi. Simay Atlı ve annesi kurtarılamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu