Haber

Servis otobüsünden inip karşıdan karşıya geçerken motosiklet kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsünden inip karşıdan karşıya geçerken motosiklet kaza yaptı: 1 yaralı

ANTALYA – Antalya’nın Manavgat ilçesinde servis otobüsünden indikten sonra karşıdan karşıya geçmekte olan otel çalışanı motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Motosiklet sürücüsü, yayanın otobüsün önündeki iki aracın ortasından çıktığını, frene basmasına rağmen çarpmasını engelleyemediğini söyledi.

Kaza; Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Sanayi Köprülü kavşağında meydana geldi. Gelen bilgiye göre; Yan yolda Alanya istikametinde seyir halinde olan Muharrem San’ın kullandığı plakasız motosiklet, Süleyman Bedel’in kullandığı 07 J 74628 plakalı otel servisinden indikten sonra karşıdan karşıya geçmekte olan otel çalışanına çarptı. . Kazada yaralanan otel çalışanı olay yerine gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“Motosiklet ve sürücüsünün evrakları yok”

Kazanın ardından kazaya karışan motosikletin plakasının, sigortasının ve muayenesinin olmadığı, ehliyetinin olmadığı, motosiklet sürücüsünün ise ehliyetinin olmadığı belirlendi. Motosiklet sürücüsü ve motosiklet sahibine toplam 19 bin 438 TL para cezası uygulanırken, motosiklet trafikten men edilerek kayyumun otoparkına çekildi.

birden önümde belirdi

Kazaya karışan motosikletçi, her zamanki yolunda yavaş yavaş yürüdüğünü belirterek, “Otobüse sollama yaparken otobüsün önündeki iki araçtan bir yaya çıktı. Tüm uğraşlarıma rağmen kurtaramadım. o ve ayağına vurdum.” Servis otobüsü şoförü ise kaza mahallinde yolcu indirilemeyeceğinin belirtilmesi üzerine “Trafik sıkışık, araçlar durdu. Bunu fırsat bilip indirdim” dedi.

ardanuchaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu