Haber

Jens Larsen ‘dikkat’ iddiaları hakkında konuştu: Utanç verici

Danimarkalı futbolcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Benim adımı kullanarak uygunsuz bir haber yazdılar. FIFA aracılığıyla kulübe baskı yapmak için herhangi bir talepte bulunmadım.”

“UTANÇLI”

Danimarka basınına açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki futbolcu, alacakları konusunda Trabzonspor’u uyarmadığını ve kendisine baskı uygulamadığını belirtti. Larsen, “Uygunsuz bir haber yazmak için benim adımı kullandılar. FIFA aracılığıyla kulübe baskı yapmak için herhangi bir talepte bulunmadım. Hem kulüpte hem de ülkede durumun nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. En büyüklerinden biri.” Larsen, “Burada hiç trajedi yaşanmadı ve ülke hâlâ büyük ekonomik sıkıntılar içinde” dedi. “Onun ızdırabı var. Dolayısıyla benim adımın bu şekilde kullanılması daha da utanç verici.”

“KULÜBÜNE BASMADIM”

Kıdemli savunma oyuncusu kulüpte bir miktar önlem alacağını doğruladı ve ekledi: “Kulübe güveniyorum ve muhtemelen yakın gelecekte maaşımızı alacağız. Kulübün zaten baskı altında olduğunu biliyorum. Başkan az önce ayrıldı ve ayrıldı.” Birinin değiştirilmesi gerekiyor ama kulüp biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu da açıkça belirtti. Bana para göndermesi için kulübe baskı yapmadım.” dedi.

BU SEZON PERFORMANSI

Bordo-mavili takımda bu dönem toplam 34 mücadelede forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, bu müsabakalarda 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu