Yaşam

Esra Ezmeci’den Kocasıyla İlgili Şok İtiraf! 14 Yıl Sonra..

Beyaz TV’deki programıyla her gün manşetlere çıkan Esra Ezmeci, programda yaptığı bir itirafla şoke oldu. Konuk Canan’ın bize anlattıkları herkesi şaşırttı.

Beyaz TV’de hafta içi her gün yayınlanan programın başarılı sunucusu Esra Ezmeci, bugün Canan Hanım’ı konuk etti. Eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle destek almak için programa başvurduğunu söyleyen Canan Hanım, yaşadıklarını anlatarak herkesi şaşırttı. Bütün yaşananlar sonunda eşinin yaptıklarını kimse onaylamazken Esra Ezmeci büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Esra Ezmeci’den Kocasıyla İlgili Şok İtiraf! 14 Yıl Sonra..

Esra, Esmeci ile Baştan Baştan Programa Şaşırtmaya Devam Ediyor

Yeni Baştan adlı programda Canan Hanım, 14 yıllık evliliğinin bittiğini anlattı. Eşiyle keyifli bir evlilikleri olduğunu ve 2 çocuk sahibi olduklarını söyleyen Canan Hanım, çocuklar doğduktan sonra eşinin kayıtsız kaldığını belirtti. Çocukların bakımı ve ev işleri nedeniyle eşiyle vakit geçiremediğini ve sorunlar yaşanmaya başladığını söyleyen Canan Hanım, ilişkilerini geliştirmek için de çaba harcadığını belirtti. “Bir gün yetişmek için güzel bir masa hazırladım. Çok güzel giyindim. Mumlar, ışıklar… Bir daha gelmedi. Geç geldi. “Ben onu çok iyi karşılayacağım için bana iyi davranacağını sanıyordum ama o gün hayatımın şokunu yaşadım.” diyerek asıl bombayı atan Canan Hanım, o gece kocasının itiraf ettiğini ve başka bir kadınla nişanlı olduğunu söylediğini duyurdu.

Konuğunun anlattıklarına çok şaşıran Esra Ezmeci ise yaşananlara kayıtsız kalamadı. Evli bir insanın nasıl nişanlandığını anlayamayan Ezmeci, fedakarlıkların bu tür sorunlara yol açabileceğini, çiftlerin hayatın yükünü birlikte omuzlaması gerektiğini ifade etti.

Canan Hanım, yaşananlara rağmen eşine yalvardığını ve evliliğin devam etmesini istediğini söyleyerek, eşinin bu durumu kabul etmediğini anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu