Haber

Aktif Yaşlı Merkezi Üyeleri dans yarışmasında 3. oldu

Antalya Büyükşehir Aktif Yaşlılar Merkezi üyesi Zeki-Nilgün Şenol çifti, Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Fame Dans Sporları Kupası’nda üçüncü oldu.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Parkı içinde yer alan Aktif Yaşlı Merkezi’nde dans eğitimlerinin yanı sıra yaşlı bireylerin sosyal alana katılımlarını artırmaya yönelik gerontolojik, manevi ve hemşirelik danışmanlığı hizmetleri veriliyor.

Merkezden yararlanan üyeler aldıkları eğitimler ile ulusal yarışmalarda başarı elde etmektedir. Son olarak Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı Lisesi’nde düzenlenen Dans Sporları Onur Kupası’na katılan Zeki-Nilgün Şenol çifti Büyükler 4 kategorisinde 3.lük madalyasının sahibi oldu.

İZLEYİCİ YETKİLİ

Aktif Yaşlılar Merkezi’nde Eğitmen olarak görev yapan Gazi Umdu, yaşlı üyelerin sağlıklarını korumak için fiziksel aktivite amaçlı dans eğitimi verdiklerini söyledi. Umdu, “Ankara’da düzenlenen dans şampiyonasında Senior 4 kategorisinde üyelerimiz yavaş vals tango ve hızlı step dansları ile izleyenleri büyüledi. Aldıkları eğitimler sonucunda yeteneklerini ortaya koymaktan ve ulusal platformlarda başarı elde etmekten büyük mutluluk duymaktadırlar. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu