Haber

AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Adıyaman’a davet etti

AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı miting ve aday tanıtım toplantısına vatandaşları davet etti.

Bulucu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ocak’ta Adıyaman’ı ziyaret edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanının Adıyaman ziyaretinin ağır geçeceğini belirten Bulucu, şöyle konuştu:

“Öncelikle saat 13.00’te üniversite spor salonunda Kalıcı Sosyal Konut Kura Töreni yapılacak. Ardından Yeni Mahalle Spor Salonu’nda aday tanıtım programımız olacak. Bu programla ilçe adaylarımız da belirlenecek. Saat 15.30’da Cumhurbaşkanımız Kahta ilçemize gelecek. “Hastane Caddesi’nde miting yapacağız. Bir sonraki ziyaretleri ise Sincik ilçesine yapılacak. Sincik Meydanı’nda halkımıza hitap edecekler.”

Bu ziyaretlerin kendileri için çok anlamlı ve tarihi bir öneme sahip olduğunu belirten Bulucu, şöyle konuştu:

“Günün büyük bir kısmını Adıyaman’a ayırması, Sayın Cumhurbaşkanımızın Adıyaman’a verdiği önemin bir göstergesidir. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız, oy bakımından şampiyon olan ilçelerimiz olan Sincik ve Kahta’yı ziyaret edeceklerini ifade etmişti. Genel seçimlerde hem Kahta’yı hem de Kahta’yı ziyaret etti. “Cumhurbaşkanımız Sincik’te vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Adıyaman’ı depremden bu yana yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor, bu fırsatı değerlendirerek tüm vatandaşlarımızı yarınki programlarımıza davet etmek istiyorum. Hazırlıklarımızı tamamladık.”

Basın toplantısına Gençlik Kadın Kolları Lideri Saliha Diler, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu